Saiyu kamupani tekonolosi attech Dubai WoodShow 2024!

Fa'afeiloa'i i le matou fale fa'ato'aga : Faleoloa: B-18C

Ta'imua le gaosiga o masini fafieSaiyuo loʻo sauni e faʻaalia ana mea fou fou i le WOODSHOW o loʻo lumanaʻi.O le a faʻalauiloa e le kamupani le tele o masini faʻapitoa i tagata faʻatau i le mea na tupu, e aofia aifusi pito, tipi, ili eletise mafa'ata'ita'iga e ono itu.

asd (1)

O le fa'aaliga fefa'ataua'iga o masini fafie fa'ava-o-malo WOODSHOW o le a faia i le Dubai World Trade Center mai Mati 15 i le 17.O le mea na tupu e faʻamoemoe e tosina mai ai tagata tomai faʻapolofesa, gaosiga ma faʻatau oloa mai le salafa o le kelope, e maua ai se tulaga lelei mo Saiyu e faʻaalia ai ana fofo sili.

asd (2)

O le auai o Saiyu i lenei mea na tupu e matua faʻamoemoeina ona o le kamupani e lauiloa mo lona tulaga maualuga ma le fou o masini fafie.Saiyu faʻapipiʻi taua tele i suʻesuʻega ma atinaʻe ma faʻaauau pea ona faʻalauiloa fofo fou fou e faʻafetaui ai suiga o manaʻoga o tagata faʻatau.

O se tasi o mea taua o le auai o Saiyu i WOODSHOW o le faalauiloaina o lemasini fusi pito.O nei masini ua mamanuina e tuʻuina atu ai se fofo lelei, lelei mo le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa, faʻamautinoa le maeʻa maualuga ma pito saʻo i luga o galuega fafie.Fa'atasi ai ma foliga fa'apitoa ma le fa'ainisinia sa'o, o masini fa'apipi'i pito a Saiyu e mautinoa e tosina mai ai le mafaufau o tagata fa'apolofesa fafie i le fa'aaliga.

E faaopopo i lemasini fusi pito, O le a faʻaalia foi e Saiyu ana masini tipi, lea ua mamanuina e tuʻuina atu ai faʻamaʻi saʻo mo le tele o faʻaoga laupapa.O masini tipi a le kamupani o loʻo faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai le saʻo, lelei le tipiina, ma avea ai ma se faʻaopoopoga taua i soʻo se faleoloa fafie poʻo se fale gaosiga.

I le male,Saiyuo le a fa'aalia fo'i lana ili fa'aeletonika i WOODSHOW, e taula'i atu i fa'aolaolaga aupito lata mai i tekonolosi saw.Fuafuaina e faʻateleina le gaosiga o fafie ma le saʻo, o nei ili eletise e ofoina atu le tele o foliga e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o faʻapolofesa fafie.

O le isi oloa autu a Saiyu i lenei mea na tupu o le vili e ono itu, lea ua mamanuina e tuʻuina atu ai se fofo faʻapipiʻi atoatoa mo galuega fafie.O nei masini maualuga e mafai ona viliina mai itu eseese e ono, e mafai ai ona sili atu le fetuutuunai ma le saʻo i le faʻaogaina o laupapa.

I le aotelega, o le auai o Saiyu i WOODSHOW e faʻamoemoeina e faʻatupuina ai le fiafia tele ma le fiafia i le va o tagata faigaluega fafie ma tagata fiafia.O tagata asiasi o le a faʻafiafiaina i masini faʻapitoa a le kamupani, faʻaalia le alualu i luma fou i masini fafie ma tekinolosi.

A'o sauni Saiyu e fa'amalosi ona maso i WOODSHOW, o lo'o fa'atalitali ma le naunauta'i tagata fa'apolofesa fa'apolofesa ma le au fai fafie i le avanoa e iloa muamua ai fofo fou a le kamupani.Faatasi ai ma se tautinoga malosi i le tulaga lelei ma le fou, o le a toe faʻamautuina e Saiyu lona tulaga o se taʻutaʻua faʻatauina o masini fafie i lenei mea faʻapitoa.

Afai ei ai ni au fesili patino e uiga i lenei faʻamatalaga, faʻamolemole lagona le saoloto e fesili!

Matou te faʻapitoa i le gaosia o ituaiga uma o masini fafie,cnc ono itu vili masini, va'ai komepiuta,faamoega cnc router,masini fusi pito, ili laulau, masini vili, ma isi.

 

Fa'afeso'ota'i:

Telefoni/whatsapp/wechat:+8615019677504/+8613929919431

Email:zywoodmachine@163.com/vanessa293199@139.com

8338b214-b47c-436d-81e5-b8c0a42fea9e

Taimi meli: Feb-27-2024